Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 7-13 декабря

14 грудня 2020 13:40
Шоу-бізнес
views 1790
shares 64
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

На відміну від Росії, в Україні майже відсутні кумири-політики. У нас радше людина є прихильником якоїсь окремої суспільно-політичної ідеології. В певний час ця ідеологія асоціюється з конкретним діячем, але коли він отримує владу, прихильність людей неодмінно падає. Чи багато зараз прихильників у таких колись знакових політиків як Кучма, Мороз чи Литвин?

Volodimir Ryba: Новий тип українця – «порохобот»

Володимир Гройсман потрапив у неприємну ситуацію. На тлі все частішої його появи в ефірах кількох телеканалів, насамперед «України», «України-24», та ICTV спливла інформація про можливу його причетність до корупції у так званій «справі Микитася». По великому рахунку, це мало б стати топ-темою в суспільстві, адже йдеться про екс-прем'єр-міністра, тобто одного з кількох вищих керівників держави.

Yevhen Bulavka: Ви всьо врьоті

Останнім часом певною групою політиків і медіа розкручується тема «зовнішнього управління», вона стала настільки популярною, що треба вже нарешті розібратися. Якщо слухати адептів «теорії зовнішнього управління», то виглядає таким чином: якісь зовнішні сили намагаються позбавити Україну можливості самостійно приймати політичні рішення й нав'язують їй рішення, що служать інтересам цих зовнішніх сил, а не України.

Валерій Пекар: Зовнішнє управління

Итак, чтобы как-то оправдать свое существование и поддержать дух непрерывной победы в стиле «мы всем накидаем» в глазах собственного населения правительство России опубликовало обновленный список граждан Украины, касательно которых вводят специальные экономические санкции.

Кирилл Сазонов: Кремль нанес «страшный» удар — как перестать ржать?

Понятно, что несуществующую вакцину кому-то продать и даже подарить очень сложно. Началось все с Угорщины. Москва гордо объявила в новостях, что их замечательную вакцину закупают даже в ЕС. В частности – Венгрия. Понятно, что российское лобби там достаточно мощное и денег на обеспечение этого проекта Кремль не жалел. Закончилось пшиком.

Кирилл Сазонов: «Спутник» не взлетел...

Коментарі

Інші новини по темi