Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 4-10 января

11 січня 2021 11:51
Шоу-бізнес
views 1765
shares 12
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Супрун написала книгу. І просто підірвала пукани усієі медведчуковської шобли. Усіх цих прихильників русського миру просто рве на шмаття від цього. Вони конкурують між собою у наборі образливого гімна, який називають чи то іронією чи то сарказмом, намагаючись закидати Супрун. І це ознака одного. Страху. Вони іі бояться. До устрачки.

Сергей Фурса: Мочи їх, Супрун. Мочи як манту

Вы понимаете весь уровень Криворожского Паяца и его менеджмента, на простом примере невыразимого и запредельного пздеца. Мы импортируем электроэнергию из Беларуси. Из Беларуси, блть ! У нас Энергоатом стал убыточен при зелёных ... У нас атомные станции останавливают энергоблоки.

Марк Гордиенко: Как зеленые сделали всех нас терпилами, рабами и подельниками террористов

Очевидно, що формування в разі дострокових виборів нової парламентської коаліції за участі ОПЗЖ і призначення Медведчука прем'єром, — це на жаль реалістичний сценарій. Хоча при продовженні хаосу в країні, збільшенні корупції і соціального невдоволення, і на цьому тлі тиску Росії, чиїх агентів навколо Зеленського повно, перевибори можуть і не знадобитися, і переформатування коаліції відбудеться в межах цієї Верховної Ради.

Yevhen Bulavka: Хто ж веде до влади Медведчука

Знаєте, одне із найжалюгідніших і сумних видовищ, яке я бачив у новому році, це як кияни запускають феєрверки. Типова сцена – вибігає групка вже трохи піддатих людей і підпалюють стандартний набір салютів гривень за 500-700. Секунд тридцять, задерши голови, дивляться, як воно там пухкає, задоволено кричать та свистять і з почуттям виконаного обов'язку кабанчиком біжать додому – допивати та доїдати.

Тарас Яловничий: Феєрверк забуття

Це навіть трохи моторошно констатувати, але Зеленський постійно проявляється як потішний диктатор, той, що думає, що володіє одноосібною владою і хоче заявити — держава це я. Напередодні Нового року в Конституційному суді відбувся кадровий погром. Це стосується не лише голови КС Тупицького. Наприклад, суддя Сліденко заявив про тиск з ОП і бажання покинути країну. І це напевно найсміливіший з суддів КС, єдиний, хто наважився сказати про це вголос.

Yevhen Bulavka: Дуже хочеться вішати

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Виктор Трегубов: Симулянти при владі

Gloria-Gerda Griffon: Тріумф та трагедія «Щедрика»

Андрій Третяк: Не передергивай... те

Коментарі

Інші новини по темi