Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 27 апреля — 3 мая

4 травня 2020 15:54
Шоу-бізнес
views 2041
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Обращение к Зеленскому. Ещё раз про 2 мая. Как «начальник националистической полиции», так меня прозвали в пропагандистском фильме снятом французом по заказу Кремля, хочу сказать злое. Прочитал я послание господина Зеленского, где он до сих пор как бы не понимает и не знает кто виновник в трагедии 2 мая.

Марк Гордиенко: Что не так с головой Зеленского? 2 мая в Одессе

Итак, целый ряд городов отменяют карантин. Во всяком случае, сильно его упрощают, отменяя самые одиозные и бестолковые нормы. Черкассы, Днепр, говорят уже Запорожье, Мукачево и целый ряд других городов присоединяется. Фактически посылая центральную власть при полной поддержке местного населения.

Кирилл Сазонов: Как это, послали?!

Барменка здала перукарку, бо та надавала послуги попри карантинну заборону. Вдумайтесь, одна людина зі сфери послуг здала іншу. До матеріалів справи було долучено ще й фотографії. Тобто ця скот*на постриглась, зробила манікюр, ще й фотки поробила! Або світлини зробив хтось інший, але суті то не змінює.

Yurii Kononchuk: Працюєш під час карантину? Тікай з городу, тобі п*зда

А тепер давайте заспокоємось і поговоримо серйозно. Ну, хіба Зеленський не розуміє, що він сам риє собі могилу? Нападки на мера Черкас негативно вплинуть на його рейтинг. Той самий рейтинг, за який найвеличніший переживає більше, ніж за свою вагу. А враховуючи його несприйняття критики, це стане дуже сильним ударом для Зе.

Yurii Kononchuk: Зеленський VS мер Черкас — тепла ванна VS здоровий глузд

Я дуже хотів помилятися з вибором рік тому, коли голосував за Порошенка. Я дійсно дуже хотів, щоб через рік-два я міг написати пост «був неправий, вибачте». Ну бо ж були деякі ніби адекватні люди в команді, з непоганими мріями та баченнями. Але… я не помилився. Рік після другого туру виборів проходив в карантині, який ніхто не розуміє, в тому числі сама влада.

Максим Колиба: Цугцванг Зеленського, або Тиха революція вже почалась

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Павел Казарин: Никогда не говори никогда

Павел Казарин: Тест на внутреннего жлоба

Ігор Рейтерович: ОТСЕЛЬ ГРОЗИТЬ МЫ БУДЕМ МЭРАМ

Коментарі

Інші новини по темi