Повідомити про помилку

«Ліверпуль» здобув перемогу з принизливим для «Манчестер Юнайтед» рахунком 5:0

25 жовтня 2021 09:56
Спорт
views 282
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Катастрофічною поразкою Манчестер Юнайтед від «Ліверпуля» завершився центральний матч 9-го туру чемпіонату Англії з футболу. Господарі знаменитої арени «Олд Траффорд» уже в першому таймі пропустили від команди німецького тренера Юргена Клоппа чотири м'ячі, а на початку другого гості їх добили – 5:0.

Гості повністю переграли господарів поля. Вони двічі забивали дуплетами. Спочатку Кейта й Діого Жота зробили рахунок – 2:0 вже на 13-ій хвилині.


Господарі кинулися відіграватися й на деякий час відсунули гру від своїх воріт. Однак наприкінці тайму за справу взявся Салах. Претендент на «Золотий м'яч» теж забив двічі з невеликими інтервалами – на 38-ій і 45-ій хвилинах. На тренера господарів Сульшера шкода було дивитися, коли він ішов в роздягальню.

Вже до перерви у воротах «МЮ» побувало чотири голи, а в другому таймі Мохамед Салах оформив хет-трик. Варто відзначити, що всі п'ять голів «Ліверпуль» забив, коли команди грали в рівних складах. Вже після цього Поль Погба отримав пряму червону картку, причому всього через 14 хвилин після виходу на заміну.

Таким чином, «Ліверпуль» повторив рекорд «МЮ», двічі поспіль перемігши у виїзному матчі чемпіонату Англії з різницею не менш, ніж в п'ять голів. Першим постраждалим виявився «Уотфорд». Раніше створити таке вдавалося лише раз в історії – в 1960 році «Червоним дияволам».

Коментарі

Інші новини по темi