Повідомити про помилку

В Узбекистані розбився літак ВВС Афганістану

16 серпня 2021 14:39
Події
views 1726
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

В Узбекистані ввечері 15 серпня зазнав аварії літак, який належав Військово-повітряним силам Афганістану. В Інтернеті поширилися фотографії та відеокадри, на яких видно його частини, а також відомо про мінімум одного постраждалого.Про це повідомила Gazeta.uz з посиланням на узбекистанське Міністерство закордонних справ.

Зазначається, що двоє афганських військовослужбовців були доправлені в лікарню в місті Термез. За словами співрозмовника видання, вони стрибнули з літака на парашуті.

За день до інциденту, в цей же медзаклад були доставлені троє інших військовослужбовців Афганістану, відзначило джерело.


Можливо, мова йде про трьох поранених афганських військових, як повідомляв МЗС Узбекистану. Стан п'ятьох громадян Афганістану оцінюється як середній. Вони були доставлені в лікарню з діагнозами «проникаюча травма грудної клітини», «струс мозку» та іншими. За непідтвердженою інформацією, ті, хто знаходилися в літаку, встигли вистрибнути з парашутами.

Повідомляється також про госпіталізацію одного військовослужбовця Узбекистану. Його стан оцінюється як важкий. Чи пов'язано це з аварією афганського літака, невідомо.
 

«Нині вивчаються подробиці події, інформацію про це буде повідомлено пізніше», – заявив начальник інформаційної служби узбецького Міноборони Бахром Зульфікаров.

Коментарі

Інші новини по темi