Повідомити про помилку

«Обрана Кремлем стратегія залякування не діє. Цей раунд Росія програла», – Кулеба

4 лютого 2022 12:22
Політика
views 316
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Голова МЗС України Дмитро Кулеба прокоментував українсько-російські відносини і заявив, що стратегія залякування не працює. За його словами, РФ програла цей раунд. Про це стало відомо з брифінгу міністра.

Очільник МЗС запевнив, що, попри високі ризики, ситуацію вдається тримати стабільною і контрольованою, а Київ сьогодні став напрямом номер один у світовій міжнародній політиці.

Підбиваючи підсумки візиту в Україну президента Туреччини Реджепа Ердогана, Кулеба наголосив на важливості укладених міждержавних угод та посередницької ролі Туреччини між Росією та Україною.


«Документи, які Україна підписала з Туреччиною, не підписуються на порозі війни чи дестабілізації. Укладення цих угод – ще одне свідчення, що попри всі страшилки та погрози Україна сьогодні міцно стоїть на ногах та впевнено розвивається, а партнери вірять в Україну. Отже, стратегія залякування з боку Москви не діє. Цей раунд Росія програла»
, – заявив голова українського МЗС.

За словами Кулеби, дипломатична позиція України сьогодні найсильніша з 2014 року. Він зазначив, що дуже важливо зараз не дати розхитати ситуацію із середини, і закликав співвітчизників вірити в Україну.

 

Коментарі

Інші новини по темi