Повідомити про помилку

В окупованому Криму масово обмежують подачу води

10 вересня 2021 15:18
Суспільство
views 330
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На окупованому півострові Крим, у низці населених пунктів обмежили подачу питної води. Причиною тому є аварії на мережах холодного водопостачання.

Так, у Сімферополі буде відсутнє водопостачання в мікрорайоні «Фонтани» до 17.00.

Крім того, мешканці по вул. Воровського, Червоноармійської, 8 Березня, а також на Фабричному спуску також залишаються без води.

Також було обмежено водопостачання у селищі Орджонікідзе, селах Південне, Підгірне і Насипне. При цьому терміни відновлення подачі води не уточнюються.

Між тим повністю відсутнє водопостачання в селищі Коктебель. Причиною називають заміну водогону.


Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що проблему з водою в окупованому Криму допомогли вирішити зливи. Накопичених у водосховищах запасів вистачить на два найближчі роки.

«Враховуючи гострий дефіцит води, тепер у нас запас води на цей рік і ще на перехідний є повністю», — сказав віце-прем'єр Росії Марат Хуснуллін.

За його словами, окупаційна влада в Криму починають роботи по оновленню очисних споруд на півострові і зливової каналізації.

«У нас проблеми з очищенням вод, і президент. Не просто так сказав і дав мені пряме доручення подивитися по очисним Чорноморського узбережжя Кавказу і Криму», — уточнив Хуснуллін.

Коментарі

Інші новини по темi