Повідомити про помилку

Королева Єлизавета II потрапила в скандал через Крим

15 жовтня 2021 16:05
Суспільство
views 1410
shares 0
comments 2
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Британський королівський двір, відправляючи лист до тимчасово окупованого Севастополя, «визнав» його російським.

Фотографію листа опублікували на сторінці Малої академії наук у Криму в Instagram. Зазначимо, що листа у відповідь дітям писала не сама королева, а її фрейліна Філіпа де Пасс.

Варто відзначити, що лист дітям писала не особисто королева Єлизавета II, а її фрейліна Філіпа де Пасс. Саме вона вказала у зворотній адресі листа школярам з Севастополя Росію.

Все почалося з того, що влітку учні з «Малої академії наук» написали британській королеві в рамках програми з вивчення англійської мови. Днями їм прийшла відповідь:

«Це просто зворотна адреса, яка була на конверті з Криму. Звідки надійшло, туди відповідь і відправили, ось і все», – припустили коментатори.

Фрейліна від імені королеви подякувала школярам за лист, який вони написали під час заняття «Подорож до Великобританії». Їм також відправили буклети з інформацією про Єлизавету II та її сім'ю.

Нагадаємо, Росія у березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши там так званий «референдум щодо його самовизначення».


Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% висловилися за приєднання Криму до РФ. 18 березня 2014 року в Кремлі був підписаний так званий договір про прийняття до складу РФ Криму та Севастополя.

Країни Заходу не визнають анексію Криму та ввели санкції проти Росії.

Коментарі

Інші новини по темi