Повідомити про помилку

У ЦВК заявили, що перевірок COVID-сертифікатів чи тестів на дільницях завтра робити не будуть

30 жовтня 2021 15:36
Здоров’я
views 112
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Центральна виборча комісія прокоментувала інформацію щодо перевірок COVID-сертифікатів чи тестів на дільницях завтра під час виборів. У ЦВК заявили, що цього робити не будуть. Про це повідомляє ЦВК у Facebook.

«Зараз поширюється повідомлення про те, що на виборах 31 жовтня на дільницях перевірятимуть сертифікати про щеплення або негативний тест. Чи перевірятимуть — ні», — йдеться в повідомленні.

Також, голова Харківської міської територіальної виборчої комісії Олена Матвієнко назвала інформацію про те, що для участі у виборах необхідно мати із собою сертифікат про вакцинацію, ПЛР-тест чи тест на антиген «якимось фейком».

«На виборчу дільницю необхідно взяти лише паспорт. Жодних сертифікатів чи ПЛР-тестів не потрібно. Ще раз наголошую — лише паспорт у вигляді книжечки чи ID-картки, як це передбачає чинне законодавство», – повідомила голова Територіальної виборчої комісії.

Крім того, Олена Матвієнко зазначила, що всі ділянки забезпечені масками, дезінфекторами та іншими засобами індивідуального захисту. Для охочих добровільно вакцинуватись на 40 виборчих дільницях у Харкові будуть розгорнуті пункти вакцинації.


У ЦВК нагадали, що для того, аби безпечно проголосувати, потрібно мати:

- паспорт;

- маску, антисептик, особисту ручку;

- дотримуватися дистанції.

Коментарі

Інші новини по темi