Повідомити про помилку

Голова поліції Харкова повідомив про свою відставку

20 серпня 2021 10:33
Події
views 1364
shares 21
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області Андрій Рубель йде з посади. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.


«
Прийшов час рухатися далі. Майже 9 місяців напруженої і результативної роботи з харківськими поліцейськими – для мене це вже історія.

Дякую слідчим, оперативникам, криміналістам, превенції за фаховість, витримку, за професійну і виснажливу роботу 24\7. Дякую всьому особовому складу поліції Харківщини за підтримку і бажання змінюватися на краще. Разом ми зробили багато. Головний результат – завдяки вашим зусиллям будь-який громадянин на Харківщині може почувати себе у безпеці.
Бажаю усім вам нових здобутків, підтримки і терпіння рідних, розуміння і взаємодії з харків'янами.» — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Андрій Рубель  — український силовик. 2004 року закінчив Національну академію внутрішніх справ, тоді ж почав працювати оперуповноваженим відділу карного розшуку Солом'янського районного управління Києва.

2005—2020 — працював у поліції Києва та області та в ГУБОЗ МВС України, Департаменті карного розшуку, внутрішньої безпеки, стратегічних розслідувань НПУ, керував поліцією Закарпаття.

З 4 грудня 2020 року — начальник поліції Харківської області.


Коментарі

Інші новини по темi