Повідомити про помилку

«Єдинороси» в Думі пропонують відкрито постачати зброю в ОРДЛО

26 січня 2022 20:19
Події
views 539
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідає ТАСС.

26 січня голова фракції партії «Єдина Росія» в Держдумі РФ Володимир Васильєв звернувся до Путіна з проханням  - цитата:  «надати допомогу „Луганській та Донецькій республікам“ у вигляді постачання необхідної для стримування агресії військової продукції».

«Нас дуже непокоїть питання захисту російських життя громадян та співвітчизників, які проживають на територіях „ЛНР“ та „ДНР“... У зв'язку з цим ми звертаємося до керівництва нашої країни надати допомогу „Луганській та Донецькій республікам“ у вигляді постачання необхідної для стримування агресії військової продукції, а також вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки їхніх громадян„, — заявив Васильєв.

Зауважимо, раніше Росія постачала нове озброєння та боєприпаси для окупаційних першого та другого армійських корпусів в ОРДЛО під виглядом так званих «гумконвоїв».

Водночас, як повідомляє російський «Интерфакс„, однопартієць Васильєва, член комітету Держдуми з оборони РФ Андрій Гурулєв заявив, що Росія могла б постачати окупаційній владі в окремих районах Донецької та Луганської областей протитанкові снаряди, міни та переносні зенітно-ракетні комплекси.

Коментарі

Інші новини по темi