Повідомити про помилку

Інтерв'ю Зеленського для ICTV стало недоступним на YouTube

19 жовтня 2021 15:47
Події
views 3810
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Відео інтерв'ю президента Володимира Зеленського стало недоступним на YouTube-каналі ICTV .

«Перепрошуємо за технічні несправності. Ми зараз розбираємося з проблемою„, — написали медійники.

Вони перевиклали відео на платформі за посиланням.

В інтерв'ю ведучий Вадим Карп'юк зумів поставити питання, які хвилюють українців: чому не сидить кум Путіна Віктор Медведчук, чому влада не гребувала офшорами, що буде з тарифами, а також про серіал «Свати». 

«Серіал був знятий ще до війни з Росією. Там були улюблені актори. Один з цих акторів сказав неправильні речі щодо окупації Криму. Неправильні з точки зору українського громадянина. Його за це не пускали в Україну три роки. Я вважаю, що ці санкції правильні. Хтось щось ляпнув. А от виправитися не встиг. Багато різних кейсів. Я вважаю, що страждати через це улюблені фільми не повинні„, — сказав тезу на захист власного серіалу Зеленський.

Коментуючи питання ведучого про нову хвилю COVID-19, Зеленський заявив, що Україна готова до спалаху захворювання.

Зазначимо, Україна побила власний рекорд смертності від коронавірусу та обігнала Росію за цим показником.

Читайте також: ЄС закриє кордони для українців через сплеск коронавірусу

«Вважаю, що Україна готова до цього виклику. За одну добу ми розгортаємо до 90 тисяч ліжок в інфекційних лікарнях. З киснем, з ШВЛ, тощо. У нас повністю все готово. Я вважаю, що це велике досягнення, дуже важливе досягнення нашої медичної системи„, — прокоментував він.

Також Зеленський пообіцяв пришвидшити ухвалення закону про НАБУ.

«Антикорупційна реформа, на мою думку є трохи із загальмуваннями. Але сьогодні при деяких змінах, скажімо так, в керівництві Верховної Ради України, ми пришвидшимо голосування другого читання закону про НАБУ. Ми проголосували два основних закони, про вищу кваліфікаційну комісію суддів і Вищу Раду правосуддя. До речі, президенти, і Урсула фон дер Ляєн, і президент Шарль Мішель, мене вітали більш всього з судовою реформою, з земельною реформою і з Законом про олігархів„, — сказав Володимир Зеленський.

Коментарі

Інші новини по темi