Повідомити про помилку

«Інгулець» наприкінці матчу з «Чорноморцем» вирвав нічию

28 вересня 2021 11:57
Спорт
views 264
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У понеділок, 27 вересня, відбувся поєдинок 9 туру української Прем'єр-ліги, в якому змагалися одеський Чорноморець і петровський Інгулець. Переможець зустрічі в Одесі визначений не був.

«Інгулець» відразу вирішив взяти м'яч під свій контроль, але як використовувати цю перевагу, підопічні Сергія Лавриненка не розуміли. Господарі у швидких контратаках через фланги виглядали цікавіше і якраз створили головну гостроту в першому таймі. Подачі-то були хороші, але не вистачало завершального удару: все йшло або повз, або просто не вдавалося дотягнутися до м'яча.

 

«Інгулець» в атаці взагалі нічим не запам'ятався. Допомогти гостям увійти в історію спробувала оборона «Чорноморця»: провал в центральній осі та вихід Сітала сам на сам закінчився ударом у воротаря. І у випаді у відповідь також центром прийшов перший гол: Цітаішвілі, Ванат і Смирний розіграли коротку комбінацію по центральній осі й останній пробив нарешті в ціль. Ще до перерви «Інгулець» міг відіграватися: Полегенько виграв верхову боротьбу і перекинув воротаря, але лише хрестовина.


Завдання з порятунку гри для гостей було перенесене на другий тайм. Вертикальний футбол з фланговими подачами не повинні були доставляти проблеми «Чорноморцю», якби у нього в центрі оборони був не Кадірі. Але стабільні закидання приводили до ударів у напрямку воріт Кучерука. «Козаків» дуже сильно підводила точність. Старання ганця привезти гол набридли навіть Юрію Морозу, який вирішив зняти його і опустити в оборону опорника Михайленка. Бачили б ви, якими оваціями та стоячи проводжали трибуни Мохаммеда!

 

Одесити дуже добре розганяли контратаки в першому таймі, але після перерви це все кудись зникло. Більшість спроб «моряки» завершували ударами з дальньої та середньої дистанцій — ніби й у ствір, але без проблем для Гальчука. Найкращий шанс зняти всі питання отримав Бугай, підкарауливши помилку Ковальова, але все закінчилося ще одним ударом без зближення з голкіпером, та ще й мимо воріт.

 

Тільки після цього у Сітала вийшло пробити не в Кучерука і не мимо воріт — в ліву «дев'ятку». Однак шикарний стрибок воротаря господарів врятував ситуацію. І все ж обидві команди добилися того, до чого йшли з 46 хвилини: «Чорноморець» нарешті напрацював на гол у свої ворота, а «Інгулець» цей шанс реалізував. Брагару збив Мельничука у своїй штрафній, а досвідчений Бартулович точку впевнено реалізував.

 

При 1:1 «Чорноморець» раптом згадав, що у нього є потенціал в атаці і побіг рятувати гру. Але було вже пізно. Реалізація і якість моментів сьогодні точно відобразили те, що ми побачили за підсумком на табло. Хіба що це повинні були бути не дві одинички, а нулі.

Одеса. Стадіон «Чорноморець»
Головний арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Асистенти: Денис Марченко (Чернігів), Руслан Єрмоленко (Чернігів)
Чорноморець — Інгулець 1:1
Голи: Євген Смирний 39 — Младен Бартулович 87 (пен.)
Чорноморець: Владислав Кучерук, Євген Смирний (Юрій Тлумак 59), Мохаммед Кадірі (Бека Вачіберадзе 70), Георгій Цітаішвілі, Ілля Путря, Артур Авагімян (Максим Брагар 77), Сергій С. Кравченко (Євген Ісаєнко 77), Валерій Дубко, Роман Вантух, Владислав Ванат (Владислав Бугай 70), Микола Михайленко
Інгулець: Євген Гальчук, Євген Запорожець, Владислав Шарай, Олександр Козак (Младен Бартулович 81), Ілля Коваленко (Михайло Плохотнюк 58), Артем Сітало (Майкл Гопей 81), Євген Опанасенко (Максим Мельничук 14), Хеннос Асмелаш, Максим Ковальов, Дмитро Поспєлов
Попередження: Євген Смирний 52, Ілля Путря 54, Сергій С. Кравченко 73 — Максим Ковальов 76, Дмитро Поспєлов 77

Коментарі

Інші новини по темi