Повідомити про помилку

Юрій Гудименко: росіяни демонструють абсолютну втрату бойового духу та залишків здорового глузду

5 жовтня 2022 20:35
Події
views 4356
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Юрій Гудименко, командир саперного відділення, до 24.02.2022 лідер Демократичної Сокири заявив, що росіяни демонструють абсолютну втрату бойового духу і залишків здорового глузду.

Про це повідомляє пресслужба ДемСокири.

«Їхні „воєнкори“ та лідери того, що вони видають за думки, від безнадії генерують а...їтельні ідеї, одну краще за іншу. Спочатку вони бігали з ідеєю ядерних ударів. Потім до частини з них дійшло, що у нас тут не Друга світова, і мільйонні армії не рухаються маршами по дорогах, тож влучити ТЯЗ у щось серйозне не вийде, а отримати пи...ди як за серйозне вийде на раз-два. Тому вони переключилися на ідею загадити космічним сміттям орбіту Землі, щоб американські спутники не могли літати», — написав Гудименко на своїй сторінці у Facebook.

 


Він повідомив, що вчора пропагандисти, побачивши якійсь стовпи світла над бєлгородом, почали розповідати про використання російською армією надсекретної зброї «Пєрєсвєт».

 

«На що їм резонно підказали, що зброя настільки надсекретна, що результатів її роботи ЗСУ не побачили, а побачили тільки бєлгородські комунальники, бо половина населення бєлгороду всралася від страху», — зауважив він.

 

Гудименко простежує неймовірну схожість поведінки росіян з поведінкою німців у 1945-му.

Коментарі

Інші новини по темi