Повідомити про помилку

Юрій Гудименко: Знаю, що зробив усе можливе для наближення нашої перемоги

1 вересня 2022 19:32
Події
views 3903
shares 27
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Командир саперного відділення, до 24.02.202 лідер Демократичної Сокири Юрій Гудименко в інтерв'ю естонському виданню Postimees заявив, що Україну на фронті захищає вся інтелектуальна, політична та фінансова еліта країни. Ці люди після закінчення війни вже не закриватимуть очі на те, що їм не подобається.

Про це повідомила пресслужба ДемСокири.

«В ідеалі кожен справжній політик, якщо він відчуває відповідальність за свій народ, працює, щоб змінити країну на краще, щоб вона відповідала його ідеям. Та в мене не було іншого вибору. Як потім на себе в дзеркало дивитись?! Знаю, що був корисним і зробив усе можливе для наближення нашої перемоги. Зайвим у цій війні я точно не був. І мій підрозділ показав себе дуже добре, ми ліквідували велику кількість росіян», — зазначив Гудименко.

Він заявив, що війна в Україні йде не за територію, а за виживання.

«Якби не пішли найкращі і не повели за собою решту, зараз лінія фронту була б не там, де вона є, а набагато на захід. Так, на фронті зараз вся інтелектуальна, політична та навіть фінансова еліта країни. Тільки у мене в підрозділі є менеджери, айтішники і навіть керівники двох великих виробництв. Ці люди показали всім, якими лідери мають бути насправді. Звісно, не всі повернуться додому, але це війна», — підкреслив лідер ДемСокири.


Він вважає, що люди, які зараз захищають країну, після війни більш ніж інші відчуватимуть свій громадянський обов'язок і намагатимуться зробити Україну такою, як їм хочеться.

«Люди у прямому розумінні проливали кров за свою країну і вже не зможуть заплющувати очі на те, що їм не подобається. Впевнений, що після війни набагато більше людей будуть активними у громадському житті. Хтось піде на вибори, чого раніше не робив, а хтось не зможе пройти повз нелегальну забудову свого району», — спрогнозував політик.

Нагадаємо, Юрій Гудименко з початку повномасштабного вторгнення захищає Україну у лавах ЗСУ. 27 червня його було поранено.

Коментарі

Інші новини по темi