Повідомити про помилку

Юрій Гудименко: ще один наступ росіян на Україну буде, але він провалиться

10 січня 2023 18:57
Події
views 5416
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Юрій Гудименко, командир саперного відділення, співзасновник та до 24.02.2022 лідер Демократичної Сокири заявив, що у росіян не залишилось іншого вибору, ніж здійснити ще один наступ на Україну. Тому до цього потрібно бути готовими. Про це повідомляє пресслужба ДемСокири.

«Я хочу відповісти на всі питання (про можливий новий наступ) одночасно…. З точку зору історії вони прийдуть до нас ще раз. І наступ з їхнього боку буде. Тому що в них немає вибору. Це ми нашою силою, нашою зухвалістю поставили росіян перед відсутністю вибору», – підкреслив боєць ЗСУ.

Він додав, що у росіян фактично немає інших варіантів дій. Вони вперлися в лінію від Херсонської до Луганської області та перейшли до відверто терористичної тактики.


«Вони почали ракетами, „шахедами“ закидати наші міста. Ми на це відреагували – посилили ППО, закриваємо наші міста від ракет. Скоро єдина їх тактика перестане діяти, і, відповідно, їм треба буде щось робити», – констатував Гудименко.

На переконання військовослужбовця, у ворога не залишається іншого вибору, аніж спробувати закидати нас «м'ясом» і спробувати на цьому фоні заключити якесь «почесне перемир'я».

«Вони хочуть якогось перемир'я, щоб ми підписали якийсь договір. Для цього на нас потрібно тиснути. Тож вони зберуть це „м'ясо“ і якось в нас цим „м'ясним сніжком“ кинуть. Буде це з боку Харкова, Білорусі, на Рівненщині – ми не знаємо. Але ми маємо бути готовими, тут і зараз», – підкреслив командир саперного відділення.

Він вважає, що такий крок для путіна буде «аll in», тобто найвищою ставкою.

«І він, і всі інші розуміють, що коли цей наступ провалиться – а він провалиться, то це буде фактично кінець всіх можливостей росії в цій війні. І далі – тільки наша перемога. Тож давайте наближати цю перемогу», – підсумував Юрій Гудименко у своєму відеозверненні.

Коментарі

Інші новини по темi