Повідомити про помилку

Лідер ДемСокири Юрій Гудименко на мітингу: у Зеленського немає ні міжнародної підтримки, ні партії

19 січня 2022 17:24
Події
views 1502
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Сьогодні, 19 січня, на мітингу лідер «Демократичної сокири» Юрій Гудименко заявив, що ситуація, яка склалась навколо переслідування п'ятого Президента Петра Порошенка продемонструвала, що у Президента Володимира Зеленського немає ні міжнародної підтримки, ні партії, ні людей, які безкоштовно виходять на мітинги. Про це повідомляє ДемСокира.

«Хто колись читав дитячу казку про голого короля? Вам не здається, що є щось спільне з нашою ситуацією? Тільки король в нас не просто голий, ще й грає чимось на роялі», — емоційно звернувся він до мітингуючих.

Політик нагадав, що прикордонники відмовляли виконувати злочинні накази, а судді йшли на лікарняні та викликали швидкі.


«Навіть Арестович позавчора втік від Зеленського. Король не просто голий. Він вже навіть не король. Я б хотів спитати: а що в тебе взагалі є, Володя? Може в тебе є люди, які безкоштовно виходять за тебе на вулиці. Покажіть мені їх. Я їх не бачу. Можливо в тебе є партія? Хтось з вам знає як виглядає прапор цієї партії? Хтось його бачив? То може Зеленський скаже, що за ним є міжнародна підтримка? То може ви покажете західних дипломатів, які кажуть: правильно, Зеленський, саджай проукраїнських політиків? Є такі?», — сказав він.

«Тоді наш король не просто голий. Він вже не король. Все що в нього є — це президентське крісло, Єрмак і Коломойський з попільничкою. А коли президентське крісло починає під ним хитатись, Єрмак скаже, що він звільнився три дні тому, а Коломойський піде і поцупить попільничку. І він абсолютно точно знайде нові маріонетку», — зазначив політик.


Гудименко закликав мітингуючих захищати демократичні цінності.


«Тільки ми з вами, тільки наша єдність дозволяють зрозуміти, що нашому голому король місце там, де правлять голі королі. Це клінічна лікарня. Я сподіваюсь, що ми зберемось ще раз. І можливо під цим самим судом. У день, коли будуть судити Зеленського», — підсумував він.

Коментарі

Інші новини по темi