Повідомити про помилку

Юрій Гудименко: ми зараз нанесемо росії головний удар, ми маємо прикінчити останню імперію в світі

12 серпня 2022 18:18
Події
views 3695
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

росія припинить своє існування, і саме ЗСУ завдадуть головного удару останній імперії в світі, заявив боєць ЗСУ та співзасновник партії «Демократична сокира» Юрій Гудименко в ефірі 24 каналу, повідомила пресслужба ДемСокири.

«Я впевнений, що після цієї війни росія розпадеться ще раз, як в 1991 році, потім складеться в ще менше. І це пульсуюче серце помираючої імперії, яке помирає з 1917 року і ніяк не помре, може зробити ще декілька пульсацій, поки нарешті росіяни не залишаться на території умовно від саратова до петербурга», — сказав Гудименко.

«Але ми зараз нанесемо їм головний удар і це наша історична місія. Ми вільний народ і маємо прикінчити останню імперію в світі», — переконаний співзасновник ДемСокири.


Юрій Гудименко також поміркував що саме буде вважатися завершенням війни.

«Для мене звершення війни – це коли я буду точно знати, що всі росіяни, які вчиняли військові злочини на території моєї країни, які вчиняли військові злочини в Маріуполі, в Бучі, в Бородянці та інших містах, щоб кожен із них помер і бажано не своєю смертю», — заявив він.

Гудименко вважає, що це війна не за території, а війна на знищення української нації.

«І перемогу в ній можна отримати не давши знищити українську націю (цього ми вже досягли) і продемонструвавши всьому світу, що відбувається з людьми, які намагаються нас знищити», — додав боєць ЗСУ.

Коментарі

Інші новини по темi