Повідомити про помилку

Групу СБУ накрило вогнем під Трьохізбенкою: збирали докази проти росіян

9 вересня 2021 19:56
СБУ
views 352
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Оперативно-слідча група СБУ, яка працювала біля лінії зіткнення на Луганщині, потрапила під обстріл бойовиків „ЛНР“. Співробітників спецслужби „накрило вогнем“ під час роботи в Трьохізбенці. Там офіцери СБУ збирали докази, що підтверджують вину найманців в обстрілах мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування„, — йдеться в повідомленні.

Група потрапила під вогонь великокаліберних мінометів. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися живими.

«Наразі українська спецслужба продовжує збирати докази у кримінальному провадженні за фактом вчорашнього обстрілу українських позицій. Це вже 64 провадження з початку року, яке СБУ відкрила за фактом обстрілів лише у Луганській області», — додали в Службі безпеки.

Ввечері 8 вересня бойовики «ЛНР» обстріляли район тубдиспансеру в селі Трьохізбенка Щастинського району Луганської області. Вони використовували заборонене Мінськими угодами великокаліберне озброєння. Внаслідок атаки з шестеро українських військовослужбовців отримали контузії.

Крім того, застосована ворогом артилерія калібру 122 мм влучила у цивільні об'єкти та пошкодила житлові багатоповерхові та приватні будинки мешканців села Трьохізбенка.

Нагадаємо, 9 вересня бойовики важко поранили одного українського військового під час обстрілу Верхньоторецького

Коментарі

Інші новини по темi