Повідомити про помилку

В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату на території школи

17 вересня 2021 15:39
Події
views 205
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

В Одесі чоловік погрожував підірвати гранату на території однієї з місцевих шкіл. Після чого його затримали правоохоронці.

Як розповідають очевидці, зайшовши до магазину фігурант кричав, що збирається підірвати 86-ю школу, яка знаходиться неподалік місця інциденту.

Згодом, як повідомила виданню директор міського департаменту освіти і науки Олена Буйневіч, чоловік з гранатою прийшов на стадіон 86-ї школи, де проходив олімпійський урок, і погрожував дітям влаштувати вибух.
 

«На щастя, поруч був викладач, полковник ЗСУ у відставці Густенко Юрій, який терміново викликав поліцію, правопорушника оперативно затримали. Граната виявилась непридатною», — написала Буйневич на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронців викликав один з присутніх на спортивному заході. Однак, як встановили вибухотехніки, граната виявилася навчальною.

За даними поліції, затриманим виявився 44-річний місцевий мешканець. За версією поліції, за допомогою макета гранати чоловік намагався змусити освітян вимкнути музику, яка лунала під час спортивного свята.

Пояснити свої дії затриманий не зміг. Каже, завжди носить із собою корпус гранати, який приблизно рік тому придбав на місцевій барахолці. Також одесит заперечує, що погрожував комусь, натомість запевняє: «Просто дістав, аби показати». У поліції відкрили справу за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством).

Коментарі

Інші новини по темi