Повідомити про помилку

SITE.UA потрапив у сервіс Google Новини

1 жовтня 2021 11:19
Події
views 761
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Вітаємо! Маємо гарну новину — SITE.UA потрапив у сервіс Google Новини. Google Новини оглядає понад 4500 джерел новин по всьому світу. 3 червня 2009 року запрацювала українська версія сервісу. Вона стала 49-ю регіональною версією Google News. На момент утворення до сервісу було підключено понад 300 українських видавців.

Станом на березень 2012 року існували версії для понад 60 регіонів на 28 мовах. Станом на вересень 2015 послуга надається такими 35 мовами: арабська, бенгальська, болгарська, кантонська, китайська, чеська, голландська, англійська, французька, німецька, грецька, іврит, гінді, угорська, італійська, індонезійська, японська, корейська, латиська, литовська, хінді, норвезька, польський, португальська, румунська, російська, сербська, іспанська, шведська, тамільська, телугу, тайська, турецька, українська і в'єтнамська.


Цей сервіс включає в себе новини, які з'являються протягом останніх 30 днів, на різних новинних сайтах. Загалом, Гугл Новини збирає контент з понад 25 000 видавців. Тільки для англійської мови він охоплює близько 4500 сайтів; на інших мовах менше. На його першій сторінці приблизно 200 перших символів статті і посилання на її повну версію. Веб-сайти можуть вимагати підписки; сайти, що вимагають підписки, зазначені у описі статті.

На 1 грудня 2009 року Google оголосила про зміни в їх програмі «перший клік безкоштовно», яка працює з 2008 року і дозволяє користувачам знаходити та читати статті з платним доступом. Для читача перший клік на контент є безкоштовним, і номер після цього буде встановлено контент-провайдера.

Якщо Ви хочете завжди бути в курсі матеріалів SITE.UA — ласкаво просимо, підписуйтеся на нашу сторінку!

Теги

Коментарі

Інші новини по темi