Повідомити про помилку

Сім центральних телеканалів покажуть фільм з Єрмаком про підготовку до 30-річчя незалежності

24 вересня 2021 19:51
Події
views 1677
shares 16
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє Офіс президента.

«Святкування 30-ї річниці незалежності було унікальним. Віримо: побачене, почуте й відчуте українці згадуватимуть з теплом ще не один рік. Як готували головне свято країни, дивіться у спецпроекті „30 років незалежності. За лаштунками“ на українських телеканалах уже завтра„, — йдеться в анонсі.

На відеоанонсі голова Офісу президента Андрій Єрмак та його заступник Кирило Тимошенко розповідають

Фільм 24 вересня показують ICTV, «Інтер», «Україна 24», «Дом», "1+1" і «Україна», а 25 вересня — «UA: Перший». За інформацією джерел «Детектора медіа», в ефірі Суспільного після показу фільму заплановане його обговорення у студії.  З'ясовуємо подробиці. 

За інформацією джерел «Детектора медіа„, до телеканалів із проханням продемонструвати цей фільм зверталась генеральна директора Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева. «Детектор медіа» звернувся до Ірини Побєдоносцевої, однак вона відмовилась коментувати, сказавши, що перебуває на лікарняному. «Детектор медіа» звернувся з офіційним запитом і сподівається отримати коментар представників Офісу президента щодо виробників, фінансування та умов розміщення фільму в ефірі телеканалів. 

 

Коментарі

Інші новини по темi