Повідомити про помилку

Реджеп Ердоган запропонував Володимиру Зеленському та Володимиру Путіну тристоронню зустріч

16 лютого 2022 14:07
Політика
views 230
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган запропонував президенту РФ Володимиру Путіну і президенту України Володимиру Зеленському тристоронню зустріч у Стамбулі. Про це повідомляє CNN Turk.

 

Ердоган уточнив, що така зустріч відбудеться у разі позитивної відповіді від Путіна. За його словами, Зеленський вже дав свою згоду. Він зазначив, що президент України підтримує ідею проведення тристоронньої зустрічі «Путін-Зеленський-Ердоган».

 

Ердоган підкреслив, що проведе телефонну розмову з Путіним, щоб дізнатися його ставлення до ідеї тристоронньої зустрічі президентів РФ, України і Туреччини. Президент зазначив, що Анкара в подальших своїх кроках відштовхуватиметься від підсумків розмови з Путіним.

 

 

Турецький лідер підкреслив, що криза у відносинах Києва та Москви має бути вирішена мирними та дипломатичними шляхами, і Туреччина готова зробити посильний внесок у цьому напрямку.

 

«Ми тісно співпрацюємо і підтримуємо діалог як із Зеленським так і з Путіним. Вважаю ці контакти важливою можливістю для зниження напруженості», — зазначив турецький лідер.

Коментарі

Інші новини по темi