Повідомити про помилку

Бокс: Джошуа вирішив не поступатися правом реваншу з Усиком після перемоги Ф'юрі над Вайлдером

10 жовтня 2021 20:33
Спорт
views 3170
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

10 жовтня Тайсон Ф'юрі у третьому поєдинку з Деонтеєм Вайлдером остаточно довів своє право на чемпіонський пояс WBC.

Ф'юрі та Вайлдер раніше вже зустрічалися двічі — у грудні 2018 року було зафіксовано нічию, а у лютому 2020-го британець переміг нокаутом та відібрав у американця титул.

Цього разу Ф'юрі нокаутував Вайлдера у 11 раунді. перед цим Ф'юрі зміг відправити суперника в нокдаун у третьому раунді, Однак американець відновився та сам двічі відправив англійця в нокдаун вже у четвертому.

У 10-му раунді британець ще раз відправив суперника у нокдаун, а завершив бій у 11-му раунді, ударом у скроню нокаутувавши Вайлдера. 

8 жовтня промоутер Василя Ломаченка, очільник Top Rank Боб Арум звернувся до Ентоні Джошуа з проханням, щоб він відмовився від реваншу з Олександром Усиком. Він планував влаштувати Усику «об'єднавчий» бій за пояс WBC. Таким чином переможець поєдинку став би абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні.

«Якщо Ф'юрі виграє у Вайлдера, то, можливо, всі зроблять розумно і дадуть можливість влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона між Ф'юрі і Усиком, з тією умовою, що Джошуа зустрінеться з переможцем„, — прокоментував промоутер.

Джошуа категорично відкинув таку пропозицію,  заявивши, що вже готується до реваншу.

Він активував опцію реваншу в контракті на бій з українцем Олександром Усиком

«Джошуа повернувся в гру, він зараз тренується, і сьогодні ми офіційно активували опцію реваншу„, — сказав промоутер боксера Едді Хірн.

Таким чином, Ентоні Джошуа відмовився від пропозиції промоутера Боба Арума, дозволити іншому британцю Тайсону Ф'юрі спочатку зустрітися з Олександром Усиком, а потім побитися з переможцем цього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.  

Коментарі

Інші новини по темi