Повідомити про помилку

На Одещині 12-річний спалив церкву РПЦ. Каже — хотів помститись однокласнику

22 вересня 2021 17:51
Події
views 1904
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Школяр розповів, що його постійно цькував однокласник. Тому хлопчик вирішив помститися. У темний час доби він прийшов до церкви і підпалив її.

Як пише vgorode в результаті пожежі постраждала будівля і майно храму. Вогонь вчасно загасили місцеві жителі і ніхто не постраждав.

Хлопець ще не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність. На його батьків склали протокол за невиконання обов'язків. Тепер сім'я заплатить від 1 700 до 5 100 гривень. Також дитина буде перебувати в полі зору поліції.

Bessarabiainform уточнює, що був підпалений храм Святого Духа, який знаходиться в процесі будівництва. Він знаходиться в селі Іванчанка Болградського району Одеської області.

Храм належить Російській православній церкві (УПЦ МП).

«Відомості за фактом підпалу поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Оскільки малолітній не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, на його батьків, що вже потрапляли в поле зору поліції за  невиконання обов'язків щодо виховання дитини, буде складений протокол за ст.184 КУпАП„, — прокоментували в поліції.

Також в поліції зазначили, що перевірять факти булінгу проти хлопця у школі.

Коментарі

Інші новини по темi