Повідомити про помилку

«Динамо» не змогло обіграти «Шахтар» в УПЛ

3 жовтня 2021 21:30
Спорт
views 627
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Київське «Динамо» в центральному матчі 10-го туру чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі зіграло внічию з донецьким «Шахтарем». Битва на полі столичного НСК «Олімпійський» завершилася з рахунком 0:0.

Для «біло-синіх» це стало 5-ю поспіль домашньою зустріччю з «помаранчево-чорними», яка завершилася без перемоги (3 поразки і 2 нічиї). До цього антирекорд «Динамо» становив 4 гри поспіль (2 нічиї та 2 поразки) і був встановлений в 2003-2006 роках.

Весь перший тайм суперники відповідали друг одному атакою на атаку, проте до забитих м'ячів справа так і не дійшла. За схожим сценарієм пройшла і друга половина зустрічі – Андрію П'ятову і Георгію Бущану довелося неодноразово рятувати свої команди, щоб зберегти ворота на замку.

Фінальний свисток зафіксував на табло безкомпромісні нулі .

Динамо не може виграти у Шахтаря вже в п'яти домашніх матчах поспіль. Здавалося б, подібна рекордна серія ніяк не може радувати киян, проте саме ця нічия дозволила їм зберегти триочковий перевагу над «гірниками» у турнірній таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

Динамо – Шахтар – 0: 0

Динамо: Бущан, Караваєв, Забарний, Сирота, Кендзьора (Тимчик, 86), Сидорчук, Шапаренко, Де Піна, Циганков, Вітіно (Шкурін, 86), Буяльський (Гармаш, 86).

Шахтар: Пятов, Додо, Кривцов, Марлон, Матвієнко, Степаненко (М.Антоніо, 65), Майкон, Марлос (Тете, 65), А.Патрік, Соломон (Сікан, 65), Педріні.

Коментарі

Інші новини по темi