Повідомити про помилку

Київське «Динамо» зіграло внічию з луганською «Зорею»

12 грудня 2021 19:49
Спорт
views 177
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Київське «Динамо» у центральному матчі 18-го туру чемпіонату України з футболу у Прем'єр-лізі зіграло внічию з луганською «Зорею». Зустріч на НСК «Олімпійський» завершилась із рахунком 1:1.

Господарі з перших секунд кинулися в атаку, притиснувши луганчан до їхніх воріт. Небезпечні моменти йшли один за одним, але м'яч наполегливо не хотів залітати у сітку.

«Динамо» зробило перший крок уперед перемозі наприкінці першого тайму. Денис Гармаш асистував Віталію Буяльському, який відкрив рахунок у матчі.


Проте на старті другої половини зустрічі рахунок був рівним. Форвард «Зорі» Алах'яр Саядманеш, який взимку має повернутися з оренди в турецький «Фенербахче», відзначився точним ударом у кут — 1:1.

Забивши гол «Зоря», відкотилася на свою половину поля, продовжуючи грати на контратаках. Друга половина тайму пройшла у штурмі воріт Мацапури. «Біло-сині» великими силами намагалися вирвати перемогу, але це їм так і не вдалося.

Кияни пропустили безліч моментів, проте порадувати вболівальників не змогли. Ця втрата очок дозволила «Шахтарю» одноосібно очолити таблицю та відірватися від киян на 2 очки.

«Динамо» – «Зоря» 1:1

Голи : 1:0 – 44 Буяльський, 1:1 – 49 Сайядманеш.

Динамо – Бущан, Тимчик (Караваєв, 57), Сирота, Забарний, Миколенко, Циганков, де Пена (Вербич, 57), Сидорчук, Шапаренко, Гармаш (Кулач, 90), Буяльський.

Зоря – Мацапура, Фаворов, Вернідуб, Імереков, Леовіжілдо, Громов (Кабаєв, 72), Хомченовський, Цвек, Назаріна, Сайядманеш, Гладкий.

Попередження : Мацапура (54), Назаріна (77).

Коментарі

Інші новини по темi