Повідомити про помилку

У матчі 1/8 фіналу «Динамо» здолало «Маріуполь» та проходить до чвертьфіналу Кубка України

27 жовтня 2021 19:27
Спорт
views 1125
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Київське «Динамо» у матчі 1/8 Кубка України здолало «Маріуполь» з рахунком 2:1. Завдяки цій перемозі кияни проходять до чвертьфіналу турніру.

«Динамо» та ще чотири представники УПЛ ("Шахтар", "Зоря", "Колос" та "Ворскла") мали розпочати виступи у Кубку України на стадії 1/8 фіналу. Першим суперником киян став "Маріуполь", який перед цим вибив з турніру завдяки серії пенальті "Волинь".

На кубковий матч чинні володарі Кубка України виставили неоптимальний склад. В основі вийшли лише захисник Ілля Забарний, а також півзахисники Сергій Сидорчук та Микола Шапаренко — решта футболістів стартового складу отримували менше ігрової практики.


"Динамо" вийшло уперед на 16-й хвилині. Після передачі Миколи Шапаренка відзначився Бен'ямін Вербіч — перший гол словенця за 11 місяців.

Другий гол кияни реалізували на 33-й хвилині, знову після кутового. Відправив м'яч до воріт маріупольців Артем Шабанов.

Однак на 85-й хвилині матчу гравцю "Маріуполя" Олегу Очеретьку вдалося увійти до штрафної зони киян та забити у кут воріт. Після цього маріупольцям не вдалося забити нових голів, тому матч завершився з рахунком 2:1 на користь "Динамо".


"Маріуполь" — "Динамо" — 1:2

Голи: Очеретько, 85 — Вербіч, 16, Шабанов, 33

Це восьма перемога "Динамо" у матчах Кубка Україну. Перед цим кияни долали своїх суперників (з врахуванням додаткового часу та серії пенальті) у сезонах 2019/20 та 2020/21, двічі поспіль закінчуючи виступи у Кубку з перемогами.

Коментарі

Інші новини по темi