Повідомити про помилку

У Києві сталася ДТП: водій наїхав на журналістку та залишив місце автопригоди

21 серпня 2021 13:49
Події
views 899
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві 20 серпня, автомобіль скоїв наїзд на журналістку і телеведучу Наталю Влащенко. Водій втік із місця ДТП, проте його оперативно спіймали. Про дорожньо-транспортну пригоду ввечері в п'ятницю повідомила пресслужба Поліції Києва на сторінці в Facebook.

«Водій автомобіля „Акура“ здійснив наїзд на жінку та залишив місце автопригоди. Правопорушника встановлено, з ним спілкуються слідчі. Розпочато кримінальне провадження.» — йдеться в повідомленні.

Поліцейські оперативно встановили водія та за декілька годин розшукали його. Це — 33-річний місцевий мешканець. Наразі з ним спілкуються поліцейські та встановлюють усі обставини події.
За даними фактом слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до двох років, арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Сама Влащенко написала в Facebook, що під час репетиції параду до Дня Незалежності України намагалася проїхати в центр міста на ефір.

«Підійшла до інспектора, який регулює рух на розі Короленківської і Жилянської, щоб запитати, коли можна проїхати. В цей час мені на ногу наїхало колесо машини», – розповіла вона.

Пізніше Влащенко додала, що її нога болить, а ефір пройшов злегка в шоковому стані.


Коментарі

Інші новини по темi