Повідомити про помилку

У Закарпатській області автомобіль врізався в евакуатор: четверо людей загинули

15 жовтня 2021 10:43
Події
views 620
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У п'ятницю вранці, 15 жовтня, у Закарпатській області в селі Великі Лучки Мукачівського району автомобіль Renault Logan врізався в евакуатор ГАЗель. Після цього легковик загорівся, четверо людей загинули.

Аварія трапилася о 4:17, евакуатор, з яким зіштовхнувся Renault, був припаркований на автодорозі, а в салоні перебував водій. Про це йдеться в оперативному зведенні ДСНС України на ранок 15 жовтня.


Жертвами ДТП стали водій та троє пасажирів легкового транспортного засобу. Водій евакуатора зазнав травм, його доправили до лікарні. Стан потерпілого – середнього ступеня тяжкості.


«Близько 23:00, „влетіли “ у електричний стовп чоловіки у нетверезому стані. Згодом їх забрала поліція та розвезла: кого додому, когось у відділок поліції,  а когось у лікарню. Через деякий час, а саме, після четвертої ранку  приїхав евакуатор забрати автомобіль, який вдарився в електричний стовп.  Поки водій евакуатора завантажував пошкоджений автомобіль на плату…  У той час із сусіднього села Страбічово їхав на величезній швидкості джип із чотирьма пасажирами, який вдарився у евакуатор. На „секунді“ автомобіль загорівся і всі пасажири загинули на місці», — розповів очевидець події Олексій.

У зв'язку з тим що проводяться слідчі дії, кілометрова ділянка дороги перекрита, з обох сторін оточена правоохоронцями.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi