Повідомити про помилку

В Одеській області сталася ДТП, в якій загинув 9-річний хлопчик

2 жовтня 2021 16:07
Події
views 623
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

В селі Петрове Одеського району перекинувся трактор з дітьми. Внаслідок аварії, від отриманих травм загинула 9-річна дитина. Про це пише пресслужба Національної поліції.

Попередньо встановлено, що водій трактора, рухаючись вздовж схилу, не впорався з керуванням і з'їхав з узбіччя. Після ДТП кермувальник втік, наразі поліцейські встановлюють його місце знаходження.


Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.


9-річний хлопець загинув в кареті швидкої допомоги від отриманих травм. Інші діти не постраждали. 

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Польщі на швидкісній трасі S17 між Любліном та Варшавою сталася аварія. Внаслідок якої загинув 23-річний громадянин України, який виконував на даній ділянці дороги ремонтні роботи.

Автомобіль Volkswagen Transporter, що належить дорожникам, стояв на аварійній смузі. Перед ним двоє робітників, один із них – українець, фарбували горизонтальну розмітку на дорозі.


Раптом вантажівка з великою силою врізалася у задню частину Volkswagen. Сила зіткнення була настільки великою, що українець, який був перед автомобілями, загинув на місці.

Другого працівника доставили до лікарні в Пулавах.

Зазначено, що відразу після інциденту дорогу на місці аварії було перекрито, ведуться слідчі дії. Поліція працювала на місці під наглядом прокурора.

Коментарі

Інші новини по темi