Повідомити про помилку

У Дніпропетровській області машина «швидкої» в'їхала у мікроавтобус

17 жовтня 2021 12:23
Події
views 212
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Дніпропетровській області зіткнулись маршрутний міжміський мікроавтобус та автомобіль екстреної медичної допомоги. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода на 340 кілометрі автошляху національного значення Н-08, за участю маршрутного міжміського мікроавтобусу "Volkswagen LT-35" який рухався за маршрутом «Кременчук-Дніпро» та автомобілем екстреної медичної допомоги "Citroen Jamper". Від удару "Volkswagen" з'їхав у кювет та перекинувся на бік  На момент зіткнення в маршрутці перебувало 11 людей, в транспортному засобі медиків знаходилось 3 працівника.


Внаслідок ДТП постраждало 6 пасажирів маршрутного таксі. Трьох постраждалих жінок (2000, 1996, 1967 років народження) та двох постраждалих чоловіків 1983 року народження госпіталізовано до Кам'янської міської лікарні швидкої медичної допомоги для подальшого обстеження. Попередньо, у всіх постраждалих травми легкої ступені тяжкості (забої різних частин тіла). Ще одна постраждала, жінка 2000 року народження від госпіталізації відмовилась.

Надзвичайниками здійснено чергування на місці події.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До місця виклику залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi