Повідомити про помилку

На автомобільній дорозі Київ – Чоп в ДТП загинули двоє людей

17 жовтня 2021 13:50
Події
views 1173
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У неділю вночі, 17 жовтня, на Житомирщині на трасі Київ – Чоп сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика і вантажівки загинули дві людини. Аварія сталася близько першої години ночі поблизу селища Пулини. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Житомирської області в Facebook.

На трасі зіткнулися легковий автомобіль Audi і вантажівка Mercedes. Жертвами ДТП стали водій і пасажирка першого транспортного засобу. Від отриманих травм вони померли на місці, а машину буквально зім'яло.


В результаті ДТП водій та пасажирка легковика загинули на місці події. Патрульні забезпечили охорону місця дорожньо-транспортної пригоди та здійснювали регулювання дорожнього руху.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлювала слідчо-оперативна група.


Нагадаємо, у неділю, 16 жовтня, у Володимирі-Волинському відбулася смертельна аварія – водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, збив жінку, а після сам вилетів з машини. В результаті чоловік загинув на місці. Станом на 20:00 в поліції повідомили, що 28-річна жінка померла у лікарні. 

Тіло водія автомобіля виявили на території приватного обійстя, поруч з місцем аварії. Зі слів лікарки швидкої, чоловік загинув до приїзду медиків від важкої черепно-мозкової травми. За попередніми даними з ним в авто був його 13-річний син. Хлопця, каже Світлана Іщук, теж доставили до лікарні для огляду.
Теги

Коментарі

Інші новини по темi