Повідомити про помилку

Під Харковом вантажівка з щебенем перекинулася на легковик

25 листопада 2021 20:53
Події
views 2367
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

В Харківській області сталася масштабна ДТП за участі двох вантажівок й трьох легкових автомобілів.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Харківській області. На місці працюють співробітники слідчо-оперативної групи та рятувальники.

За інформацією речника обласного управління рятувальників Євгена Василенко, в авто, на яке впала вантажівка, перебували водій та два пасажири. Аварія сталася близько години тому.

«Фура з макухою лягла на бік та повністю придавила машину таксі, в якій, попередньо, перебували водій та два пасажири», — сказав Василенко.

За його словами, вантажівку будуть підіймати після проведення слідчих дій. ДТП сталося близько 18:25. Є загиблі.


Видання Newsroom з посиланням на джерела повідомило, що в аварії загинули троє осіб – водій і два пасажири таксі – бабуся з дитиною.

На опублікованих кадрах видно, що фура повністю розчавила один із автомобілів. Очевидниця аварії розповіла, що водій вантажівки нібито летів на червоний сигнал світлофора. За її словами, пасажир в останній момент встиг закричати водієві «Стій!».


Зазначимо: за офіційними даними Патрульної поліції України, за десять місяців 2021 року в Україні сталося 154 480 ДТП. Внаслідок цих аварій загинуло 2592 особи, а ще 24 905 – знадобилася медична допомога.

Коментарі

Інші новини по темi