Повідомити про помилку

Моторошна ДТП у Харкові: що відомо про Миколу Харківського та його батьків

27 жовтня 2021 15:02
Події
views 5358
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Харкові у вівторок, 26 жовтня, близько 20:40 на перехресті вулиць Гагаріна та Одеська сталася ДТП. 16-річний Микола Харківський пронісся на Infinity зі швидкістю понад 100 км/год на заборонний сигнал світлофора, врізався в Chevrolet Aveo, яка їхала на дозволений сигнал світлофора.

В результаті аварії водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infifniti — двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами доставлені до лікарні. 


16-річний підліток не вперше стає героєм місцевих новин. Близько двох років тому він відкрив стрілянину з пневматичної зброї у супермаркеті. Хлопець ображав одну з однолітків, за дівчину зважилися заступитися брат і мама. Проте спроба прояснити конфлікт закінчилася стріляниною. На щастя, усі живі. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосуванням зброї).

Що відомо про родину Миколи Харківського

Батьком Миколи є місцевий підприємець Михайло Харківський. За даними сервісу Youcontrol, ФОП Михайла Харківського займається оптовою торгівлею м'ясними продуктами.

З дружиною – Мариною Дегтяр – чоловік розлучився у 2017 році, нерідко зловживає спиртним, а забезпеченням сина займається мама. За даними сервісу Youcontrol, Марина Дегтяр керує компанією «Фінансова ініціатива», яка займається брокерськими послугами. Наразі фірма перебуває у стані припинення.


Михайло Харківський в бліцінтерв'ю «Обозреватель» озвучив свою позицію та зробив низку скандальних заяв. Далі наводимо його пряму мову.

«Уся інформація, викладена у соцмережах, спрямована на негативні сторони Миколи. Але повірте, хлопець він із підвищеним почуттям справедливості, відповідальний – у нього на подвір'ї цілий сад, він за ним стежить, він прибирає, він ніколи людям не відмовляє. Усім допомагає. Ну, вийшло так – що тепер, все життя перекреслити?»

«Інцидент зі стріляниною два роки тому справді був. Те, що писали в Instagram і Telegram, що жінка постраждала, її син постраждав, що стріляли в них... А коли він чинив опір, на який вони не чекали... І він перебрав, я його не виправдовую.»

«Infiniti – автомобіль нашої родини. Те, що говорили ніби автомобіль подарували синові – це чорний піар, це говорить про те, що йде спрямований удар на Миколу. Над цим працюють блогери. Вони навіть написали, що батьки подали заяву про викрадення машини. Ми жодної заяви не писали!»

«У машині з Колею було ще троє людей, чому їх не опитують і вони сидітимуть удома, а мій син в ізоляторі?»

«Який, даруйте, у сраку мій син – мажор? Я безробітний, дружина – безробітна. У мережі можуть написати будь-що, зараз я тимчасово безробітний. Мама Миколи, моя дружина, зараз відпочиває разом із двома іншими моїми дітьми. Не поруч.»

Теги

Коментарі

Інші новини по темi