Повідомити про помилку

ДТП під Черніговом: суд на 2 місяці відправив під варту водія вантажівки

9 грудня 2021 17:07
Події
views 258
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Водію вантажівки, який, за версією слідства, влаштував смертельну аварію під Черніговом з 13 загиблими, обрали запобіжний захід. Його взяли під варту строком на два місяці.

Відповідне рішення ухвалив Новозаводський районний суд Чернігова у четвер, 9 грудня. Винятковий запобіжний захід просила у суду прокуратура Чернігівської області. Про це повідомляє «Суспільне».

Повідомляється, що Новозаводський районний суд Чернігова задовольнив клопотання прокуратури щодо взяття водія фури під варту. Він пробуде під арештом щонайменше два місяці.


Також повідомляється, що на суді підозрюваний заявив, що не вважає себе винним. За версією слідства, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та врізався у маршрутку. 

«Я не можу бути винним, машина почала гальмувати, далі хлопок і більше нічого не пам'ятаю», – сказав на суді підозрюваний Сергій Карповець.

Після аварії 44-річному водієві вантажівки повідомили про підозру за ч. 3. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi