Повідомити про помилку

У Болгарії автобус із туристами влетів у огорожу й загорівся

23 листопада 2021 10:08
Події
views 240
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Вночі у західній Болгарії на автомагістралі «Стума» в ДТП потрапив туристичний автобус. Внаслідок аварії спалахнула пожежа, загинули щонайменше 45 людей (за іншою версією 46), з яких 12 — діти.

Трагічний інцидент трапився близько другої години ночі вівторка біля села Боснек (Перницька область), що за 50 км від Софії, повідомляє BGNES. Зазначається, що транспортний засіб був на македонській реєстрації. У ньому перебувало 52 туристи, які їхали до Стамбула (Туреччина).

Разом з тим повідомляється, що в аварії вижили семеро людей: дві жінки та п'ятеро чоловіків. Їх з опіками госпіталізували до у лікарні столиці Софія.


За словами міністра внутрішніх справ Болгарії Бойко Рашкова, точної причини ДТП поки не відомо, влада розглядає кілька варіантів того, що могло спровокувати ДТП із загорянням: мокра дорога, технічна несправність або водій заснув.

За ще однією з версій, спалах міг розпочатися ще до дорожньо-транспортної пригоди.

«Картина страшна, тіла загиблих буквально обвуглені, тому зараз нам важко назвати їх точне число. На екскурсію до Стамбула виїжджало чотири автобуси з Північної Македонії, можливо, що туристи могли пересідати з одного автобуса в інший, і в автобусі, що зайнявся, знаходилося більше пасажирів , чим зазначено у списках», — повідомив Рашков.

Коментарі

Інші новини по темi