Повідомити про помилку

Минулої доби на Донбасі вісім порушень «тиші»

5 серпня 2021 09:42
Політика
views 67
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Протягом минулої доби, 4 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр ООС.



Так, обстріли зафіксовані:

- Поблизу Павлополя та Гранітного російсько-окупаційні війська застосовували станкові протитанкові гранатомети.

- Біля Південного ворог двічі відкривав вогонь з артилерійських систем калібру 122-мм, а також мінометів 120-го та 82-го калібрів, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

- У районі населеного пункту Мирне російські найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

- Біля Новотошківського противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

- Неподалік Золотого-4 окупанти застосовували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети, а також великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

- Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарати типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

В результаті ворожих обстрілів один військовий дістав бойове травмування. Він знаходиться в лікувальному закладі. Стан здоров'я– задовільний.


Станом на 7 годину ранку, 5 серпня, зафіксоване 1 порушення режиму припинення вогню: біля Авдіївки російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

За поточну добу бойових втрат серед наших захисників немає. На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь.

 

Коментарі

Інші новини по темi