Повідомити про помилку

На Донбасі бойовики розміщують військову техніку з порушенням лінії відведення

14 серпня 2021 16:35
Події
views 370
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Бойовики розміщують військову техніку з порушенням лінії відведення. Сотні одиниць заборонених озброєнь виведені із зон зберігання. Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

«Зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 27 одиниць озброєння і військової техніки з порушенням лінії відведення, 116 одиниць — за межами виділених місць зберігання, 123 одиниці — в зоні безпеки», — вказується в повідомленні.

Вказані порушення зафіксовані на полігонах біля тимчасово окупованих населених пунктів Круглик, Мирне, Бугаївка Луганської області та Мар'янівка Донецької області.


Значне збільшення озброєння російсько-окупаційних військ на окупованій території Луганської області свідчить про проведення бойового злагодження з подальшою ротацією на лінії розмежування.

Також продовжуються систематичні перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ на окупованих територіях.

На блокпостах поблизу тимчасово окупованих населених пунктів Олександрівське, Заїченко та Ізварине кремлівські найманці не пропустили патруль СММ. Варто зазначити, що на всіх без виключення блокпостах спостерігачі фіксували факт перетину цивільних автомобілів в обох напрямках.

Крім того, БПЛА СММ малого радіуса дії зазнавали впливу перешкод сигналу внаслідок глушіння під час виконання запланованих польотів на тимчасово окупованій території у районах населених пунктів Лозове та Голубівка.

Факти перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ свідчать про намагання збройних формувань РФ приховати від міжнародних спостерігачів свої порушення та спрямовані на дестабілізацію обстановки вздовж лінії розмежування.

Коментарі

Інші новини по темi