Повідомити про помилку

На Донбасі унаслідок обстрілів загинув військовий, троє отримали поранення

11 вересня 2021 12:36
Події
views 267
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

З початку доби, 11 вересня, бойовики на Донбасі два рази порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув. Ще троє бійців отримали осколкові поранення. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

Після надання першої медичної допомоги воїнів госпіталізували. Стан їхнього здоров'я — середньої тяжкості.

У районі населеного пункту Попасна окупанти тричі вели вогонь по позиціях наших захисників із автоматичних станкових гранатометів та мінометів 120 калібру.

Російські найманці обстріляли наші позиції біля Золотого-4 з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Широкиного та Водяного російсько-окупаційні війська застосували гранатомети різних систем.
Крім того, на Луганщині та Донеччині зафіксовано проліт двох ворожих безпілотників типу «ОРЛАН-10» з перетином лінії розмежування.

На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК. Станом на 7 годину ранку, 11 вересня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами.

В районі Новогнатівка ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм.

Поблизу Золотого-4 російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав вогнепальне поранення несумісне з життям, ще троє військовослужбовців дістали осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан їхнього здоров'я середньої тяжкості.

Командування Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Підсумки за минулу добу
У районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4253 транспортних засобів, 4650 осіб, з яких 4559 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялась 3 особи. Виявлено 42 адміністративних правопорушення.

За вказаний період поліцейськими розкрито 15 злочинів. Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1378 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1128 осіб.
Теги

Коментарі

Інші новини по темi