Повідомити про помилку

Штаб ООС: Бойовики 9 разів порушили режим тиші

10 серпня 2021 11:08
Події
views 119
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, 9 серпня. При цьому окупанти вели вогонь з гранатометів, кулеметів та запускали безпілотники. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Facebook.


Поблизу населеного пункту Південне противник обстрілював позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Широкиного ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Попасної російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

У напрямку Новолуганського противник обстрілював позиції українських військових зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Катеринівки збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
 
Поблизу населеного пункту Новотошківське ворог двічі обстрілював позиції українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
 
Біля Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Бойових втрат серед підрозділів Об'єднаних сил немає.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, що на Донбасі тривають обстріли навіть на вихідних. ОБСЄ зафіксувала напружену ситуацію в районі Золотого.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi