Повідомити про помилку

У Дніпрі сталася пожежа у 16-ти поверховому житловому будинку

29 жовтня 2021 13:27
Події
views 380
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Дніпрі вночі 29 жовтня сталася пожежа у 16-ти поверховому житловому будинку. Вогонь забрав життя двох людей.

Пожежа виникла на 11-му поверсі багатоповерхівки. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.


За викликом негайно направлено чергові відділення 5-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що займання виникло в приміщенні кухні, трикімнатної квартири, розташованої на одинадцятому поверсі 16-ти поверхового будинку. Вогонь почав розповсюджуватись по всій території оселі.


Полум'я знищило речі домашнього вжитку, меблі та внутріщнє облицювання стін квартири. Загальна площа пожежі склала 45 м.кв.

Пожежу локалізовано о 04:22 та ліквідовано о 04:35. Рятувальниками виведено на свіже повітря 6 осіб з задимлених верхніх поверхів. Під час ліквідації пожежі, вогнеборцями було виявлено два тіла без ознак життя.   

До місця виклику залучено 15 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi