Повідомити про помилку

В Україні відкрились дільниці для голосування до Держдуми Росії

19 вересня 2021 16:35
Політика
views 193
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У великих містах України відкрилися дільниці для голосування на виборах до Держдуми Росії, зокрема, в київському представництві Росії і в генеральних консульствах у Львові, Одесі та Харкові. Про це повідомляє пресслужба Посольства Росії в Україні

Зазначається, що дільниці розпочали роботу в неділю, 19 вересня, о 8 годині ранку.

«У посольстві Росії у Києві і генеральних консульствах у Львові, Одесі та Харкові були відкриті виборчі дільниці для виборів депутатів Державної думи Федеральних Зборів Російської Федерації», — йдеться у повідомленні.

Є один протестувальник з плакатом, який закликає не ходити на вибори, не голосувати, каже, що це нічого не змінить, і взагалі устрій і владу в Росії треба міняти радикальним чином. Але виборці його не слухають і йдуть голосувати. Ті, хто готовий відкрити свій вибір, кажуть, що дотримуються стратегії «розумне голосування», стратегії опозиційних сил Росії, згідно з яким потрібно вибрати кандидата не від партії «Єдина Росія». Але чи зарахують ці голоси, і чи змінить це щось в країні, виборці не впевнені.

Втім, вибір і без того обмежений, тому що низку кандидатів опозиційних сил, насамперед прихильників Олексія Навального, не допустили до виборів. Тому що, згідно з новим законом, забороняється балотуватися представникам так званих «екстремістських» організацій.

Нагадаємо, вибори до Держдуми Росії відбуваються у період 17-19 вересня з завершенням в єдиний день голосування 19 вересня 2021 року.

Коментарі

Інші новини по темi