Повідомити про помилку

Олексій Данілов заявив, що жодних наказів про наступ на Донбасі немає

18 лютого 2022 21:21
Події
views 188
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Росія намагається спровокувати Україну, однак жодних наступальних операцій Україна не планує. Також на Донбас 19 лютого вирушать міністри та нардепи. 

Про це 18 лютого заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. У брифінгу, який транслювався на Facebook-сторінці Офісу президента і був присвячений темі евакуації людей на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, також взяли участь головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук та міністр оборони Олексій Резніков.


«Все це не відповідає дійсності. Жодних наказів про звільнення силовим шляхом наших територій немає... Такого указу в нашій країні бути не може. Все, що роздувається Росією, це спроба спровокувати ЗСУ на відповіді, які вони дуже хочуть, щоб ми надавали», — заявив він.

За словами секретаря РНБО, є загроза, що представники Росії на Донбасі здійснюватимуть будь-які провокації, щоб звинуватити в них українських військових.

«Ми не знаємо, що вони можуть вигадати: підривати автобуси, в яких пересуватимуться евакуйовані люди, або вдома», – зауважив Данілов.

Коментарі

Інші новини по темi