Повідомити про помилку

В півфінальному матчі Євро збірна України поступилася збірній Росії

4 лютого 2022 19:51
Спорт
views 3304
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Збірна України з футзалу у п'ятницю, 4 лютого, провела півфінальний матч чемпіонату Європи 2022 року, який цими днями проходить у Нідерландах.

За путівку у вирішальний матч турніру підопічні Олександра Косенка боролися із бронзовими призерами ЧЄ-2018 росіянами. Поєдинок приймала арена Ziggo Dome у Амстердамі. На жаль, збірна України поступилася збірній Росії.

На другій хвилині матчу завдяки подвійному рикошету Соколов відкрив рахунок. В середині першого тайму наша збірна іноді переходила на гру в п'ять польових гравців. І одного разу російська збірна це використала, відзначився Афанасьєв. Проте за хвилину після пропущеного голу Євген Сірий відіграв один м'яч. На перерву наша команда пішла поступаючись в рахунку 1:2.


Зазначимо, суддя неодноразово пропускав відмашки та гру рукую гравців у червоній формі.

Другий тайм знову розпочався з м'яча у виконанні збірної Росії. Українці знову забили і практично весь тайм провели в атаках, а на останніх секундах навіть заробили пенальті, але зрівняти рахунок не змогли – фінальний свисток зафіксував рахунок 2:3 на користь Росії.

І звичайно треба подякувати українським вболівальникам, які завдяки кричалкам та пісням створили фантастичну атмосферу. З трибун час від часу було чути заряди «Путін х**ло», «Хто не скаче, той москаль», а незадовго до фінального свистка трибуни розрядилися гімном України.

В неділю наша команда о 15:30 зіграє матч за третє місце проти Іспанії або Португалії.


Україна – Росія – 2:3

Україна: Ципун, Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич – Савенко, Радевич, Разуванов, Лебідь, Сірий, Абакшин, Журба, Фаренюк, Педяш.

Росія: Путілов, Абрамов, Соколов, Пауліньо, Нандо – Замтарадзе, Мілованов, Ніязов, Чишкала, Абрамович, Давидов, Афанасьєв.

Голи: 0:1 – 2 Соколов, 0:2 – 15 Афанасьєв, 1:2 – 16 Сирій, 1:3 – 31 Ніязов, 2:3 – 35 Абакшин.

Коментарі

Інші новини по темi