Повідомити про помилку

Чаус: викрадачі вибивали покази, ніби Порошенко вимагав арештувати Корбана

8 лютого 2022 19:01
Події
views 4271
shares 7
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Уривок інтерв'ю Миколи Чаус опублікував колишній журналіст, чинний народний депутат від фракції «ЄС» Володимир Ар'єв.

Зауважимо, Ар'єв не представля повну розшифровку інтерв'ю. Він заявляє, що публікуватиме інформацію частинами та подає відео з коментарями.

Спочатку Чаус розповідає обставини викрадення та вивезення з Молдови.

«Вони поклали мене на підлогу пасажирського сидіння. Водночас одна людина сіла мені на голову. Коли я намагався вилізти з під нього, то мене били кулаками по спині, по нирках. Це продовжувалося хвилин 20, може 30. Потім, вже за містом, вони мене пересадили, в „пиріжок“ темно-зеленого чи темно-синього кольору, схоже це була Peugeot„, – розповів Чаус.

Суддя-втікач сказав, що йому зробили укол, розв'язали руки й ноги. Чаус каже, що спробував звільнитися та намагався втекти, проте його знов били по голові. Пізніше, коли Чаус почав знов звільнятися, йому зробили ще один укол в праву ногу.

Ар'єв стверджує — є всі підстави стверджувати, що це були українські спецслужби, а саме Головне управління розвідки (ГУР)Міністерства оборони України, яке очолив український військовик Кирило Буданов.

Він прямо заявляє, що Чауса викрали, абби той дав покази на Порошенка.

Згодом на відео Чаус розповідає, що йому приносили запитання, надруковані на аркушах паперу, де під кожним зі ста запитань потрібно було поставити «так» чи «ні».

«Навпроти кожного питання стояв плюс чи мінус. Раз вони змінили питання, другий, а третій раз принесли без знаків. Сказали, що тепер без плюсів мінусів під відео зачитуватиму питання і казатиму „так“. Поки не напишу, що їхав з Києва на літаку й отримав особисто від Порошенка вказівки судити Корбана, живим не вийду„, – констатував Чаус.

 

Коментарі

Інші новини по темi