Повідомити про помилку

У Кривому Розі знайшли повішеним двоюрідного брата покійного мера міста

10 листопада 2021 18:13
Події
views 4248
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Борис Павлов, двоюрідний брат покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, ймовірно скоїв самогубство, після того, як лікарі відмовилися йому провести операцію. Про це заявила колишня цивільна дружина покійного Надія Тесленко, передає телеграм-канал «Свої»

«У нього був рак. Його не хотіли брати на операцію. Лікарі йому відмовили», – заявила Тесленко. За словами жінки, про рішення лікарів Павлов дізнався учора, коли відбувся консиліум медиків. Вона також додала, що на додачу до діагнозу, у чоловіка ще виявили туберкульоз. 


Зазначимо, менше місяця тому у своїй квартирі був знайдений мертвим брат покійного мера міста – Андрій. Виявили його друзі, які зайшли провідати. Згідно з офіційною версією, причиною смерті є алкогольне отруєння.

Мера Костянтина Павлова було виявлено мертвим у своєму будинку рано вранці 15 серпня. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство». Пізніше з'явилося відео з камери спостереження моменту загибелі Павлова. 19 серпня Павлова поховали.

Експерти пов'язують загибель мера Кривого Рогу з «бандою Хіпака», що складалася з жителів міста, які неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння особливо тяжких злочинів. 

Теги

Коментарі

Інші новини по темi