Повідомити про помилку

Бойовики обстріляли Донецьку залізницю, рух потягів обмежили

18 лютого 2022 13:16
Події
views 645
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Сьогодні, 18 лютого вранці російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з артилерії поблизу залізничної станції Скотувата. Через що рух приміських та вантажних поїздів до станції Фенольна обмежено. Про це повідомляє пресслужба Донецької залізниці.

«Близько 8 години ранку, неподалік від залізничної станції Скотувата, почався артобстріл. Зауважимо, що на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонто-відновлювальні роботи. Але навіть після надання гарантій про припинення вогню, дотримуватися їх на непідконтрольній території не стали», – розповіли у пресслужбі.

На цій ділянці якраз проводили ремонтно-відновлювальні роботи. Ремонтні роботи довелось екстрено припинити. Працівників оперативно доставили у сховища, саме це допомогло уникнути жертв та постраждалих.

 

Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух

Ситуація залишається непередбачуваною, адже є велика ймовірність нових обстрілів. Отож Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна.


«У зв'язку з непередбачуваною ситуацією та можливими новими обстрілами, Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна„, — попередив перевізник.

Коментарі

Інші новини по темi