Повідомити про помилку

Фоторепортаж: СБУ провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Білоруссю

13 вересня 2021 19:00
Події
views 215
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Служба безпеки України провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Білоруссю. За легендою навчань, бійці попередили диверсію на Рівненській АЕС. Про це повідомляє у Facebook Управління СБУ у Волинській області.

За легендою тренувань, група умовних диверсантів планувала здійснити «підриви» на Рівненській атомній електростанції. Але їм не вдалося проникнути на територію АЕС, тож змушені були рятуватися втечею.
Зловмисники намагалися дістатися території Волинської області та незаконно перетнути державний кордон, розділившись на дві групи.
Спецпризначенці СБУ викрили та затримали першу групу «диверсантів» поблизу пункту пропуску «Прикладники». Другу знешкодили біля покинутої у лісі оборонній споруді.

За оцінками координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Волинській області, учасники тренувань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

Навчання пройшли в умовах, максимально наближених до реальних. У них взяли участь представники регіональних підрозділів СБУ Волинської та Рівненської областей, волинські та рівненські підрозділи Національної гвардії, Держприкордонслужби, Національної поліції, Патрульної поліції.

Коментарі

Інші новини по темi