Повідомити про помилку

Білорусь хоче розмістити на кордоні з Україною російські ЗРК С-400

13 вересня 2021 11:52
Політика
views 300
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Олександр Лукашенко має намір придбати у Росії озброєння на загальну суму понад 1 млрд доларів. Білоруська армія хоче розмістити на кордоні з Україною російські зенітно-ракетні комплекси C-400. 

Про це стало відомо зі слів Лукашенка під час візиту на полігон у рамках військових навчань «Захід-2021».

Він розповів про наміри придбати у Росії озброєння на загальну суму понад 1 млрд доларів США, і саме обговоренню цього питання була присвячена значна частина його розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

«У тому числі я йому ще раз нагадав про С-400, розповів йому, де ми хочемо поставити ці комплекси. Слава богу, зараз у нас повністю комплексами С-300 перекритий периметр на західному напрямку. Але, як ви знаєте, у нас додався і південний напрямок. Ми з білоруськими генералами і росіянами обговорювали цю тему. Нас починають з півдня підігрівати. А що ще буде... Ми повинні готуватися – 1200 км кордону з Україною, тому нам доведеться закривати і цей периметр. І ми якраз говорили про те, що С-400 нам дуже згодяться. І він (Путін – ред.) дав доручення міністру оборони, щоб з нашими пропрацювали ці питання для того, щоб можна було поставити ці комплекси нам», – сказав Лукашенко.

За його словами, Путін дав доручення міністру оборони пропрацювали ці питання для того, щоб можна було поставити ці комплекси.

 

Коментарі

Інші новини по темi